Οι λαοί αφέντες στον τόπο τους

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωεκλογές, τα κόμματα καταρτίζουν ψηφοδέλτια και καταστρώνουν πλάνα και σχέδια για τις ευρωεκλογές, το ίδιο φυσικά και οι υποψήφιοι. Θα ακουστούν όμως άραγε αυτά που πρέπει; Θα τεθεί η ΕΕ υπό αμφισβήτηση, θα ρωτηθεί ο λαός μας αν του άρεσε αυτή η μετάβαση της χώρας του, της κυριαρχίας του και της ζωής του στα χέρια των ηγετικών κύκλων των Βρυξελλών;

Σήμερα οι λαοί των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν όλοι φαγητό να φάνε; Έχουν όλοι φάρμακα; Έχουν όλοι σύστημα υγείας δημόσιο και δωρεάν που να καλύπτει όλους τους πολίτες και όλες τις ανάγκες τους, έχουν όλα τα παιδιά τα ίδια δικαιώματα στην εκπαίδευση, έχουν όλοι οι άνθρωποι στέγη, έχουν όλοι δουλειά και μάλιστα δουλειά με δικαιώματα;

Βρε άθλιοι όλοι σας… Άθλιοι υπηρέτες των μονοπωλίων. Άλλοι σωπαίνετε, άλλοι σκορπάτε ψέματα και υποσχέσεις και άλλοι ρίχνετε τους ανθρώπους των χωρών σας στο στόμα του ευρωενωσιακού λύκου! Ποτέ δεν τίθεται το θέμα αν ο κάθε λαός, μαζί και ο λαός της Κύπρου, επιθυμεί να αποχωρήσει από αυτή τη λυκοσυμμαχία που τόσο εξωραΐστηκε. Του αποκρύβεται η πραγματικότητα, βομβαρδίζεται με εκβιασμούς, εκφοβισμούς και απειλές.

Γιατί να μην μπορεί να θέλει να αποχωρήσει ένας λαός, ο κάθε λαός από μια Ένωση, η οποία το μόνο που κάνει είναι να τρώει τα παιδιά της και να τρέφει τις πολυεθνικές εταιρείες! Γιατί να μη θέλει να αποχωρήσει από την Ε.Ε. που με τις αποφάσεις της έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση εκατομμύρια πολίτες. Οδήγησε εκατομμύρια ανθρώπους στην ανεργία! Γιατί να μη θέλει να αποχωρήσει από την Ε.Ε. που είναι προσδεμένη στο άρμα του ΝΑΤΟ και που χώρες – μέλη της, συμμετείχαν στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις της Συμμαχίας. Σκότωσαν λαούς, έπνιξαν και πνίγουν λαούς στη θάλασσα, οδήγησαν και οδηγούν εκατομμύρια ανθρώπους στην προσφυγιά!

Όλοι οι λαοί πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι μπορούμε να είμαστε αφέντες στον τόπο μας! Είδαμε τι κάνει η ευρω-οικογένεια… Ευρω-διαλύει τα πάντα και τους πάντες – εκτός βέβαια από τα αφεντικά!