Η ΕΕ ξεπλένει το φασισμό

Σήμερα δεν θα σας κουράσω με μακροσκελές κείμενο γιατί τα πράγματα είναι πολύ απλά και το μόνο που πρέπει να κάνουμε όλοι, είναι να ανοίξουμε τα μάτια και τα αυτιά.

Η ΕΕ δια του Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. Ξεπλένει το φασισμό μέσω ενός θεσμικού οργάνου, το οποίο σε λίγες μέρες θα ανανεωθεί, αφού έπονται ευρωεκλογές.

Ο πρόεδρος λοιπόν του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, αναφέρθηκε στο φασίστα δικτάτορα της Ιταλίας, Μπενίτο Μουσολίνι για να μας πεί ότι «έκανε μερικά θετικά πράγματα» επί των ημερών του καθεστώτος του… Σε συνέντευξή του στο Radio 24, ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου είπε: «Ο Μουσολίνι πριν κηρύξει πόλεμο εναντίον όλου του κόσμου μιμούμενος τον Χίτλερ, πριν να θεσπίσει τους ρατσιστικούς νόμους, πριν από την τραγική υπόθεση Ματεότι, έκανε μερικά θετικά πράγματα, έφτιαξε υποδομές στην Ιταλία». «Δεν είμαι φασίστας», είπε ο Ταγιάνι, «δεν ήμουν ποτέ φασίστας». «Αλλά αν θέλουμε να είμαστε τίμιοι, έφτιαξε δρόμους, γέφυρες, κτίρια, αθλητικές εγκαταστάσεις, ανέκτησε μεγάλο μέρος της γης της χώρας μας. Όταν κάνεις μια ιστορική κρίση, πρέπει να είναι αντικειμενικός», ισχυρίστηκε.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου είναι επίσης αντιπρόεδρος του κόμματος «Φόρτσα Ιτάλια» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι προκάλεσε σάλο το 2013, όταν την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος, δήλωσε πως πέραν των ρατσιστικών νόμων που θέσπισε ο Μουσολίνι, ήταν ένας ηγέτης που «από πολλές άλλες απόψεις τα είχε πάει καλά»…

Για να μην σπεύσει κανείς να πει ότι παραπληροφορούμε ή ότι αποσιωπούμε γεγονότα, βεβαίως θα καταγράψουμε το γεγονός ότι έχουν αντιδράσει διάφορες πολιτικές δυνάμεις του ευρωκοινοβουλίου. Αισθανόμενος την πίεση ο Αντόνιο Ταγιάνι, ζήτησε μετά συγγνώμη για τις δηλώσεις του σχετικά με τον Μουσολίνι και είπε: «Ως πεπεισμένος αντιφασίστας, ζητώ συγγνώμη απ’ όλους αυτούς που μπορεί να προσβλήθηκαν απ’ αυτό που είπα. Τα λόγια μου δεν είχαν επ’ ουδενί στόχο να δικαιολογήσουν ή να μειώσουν τη σημασία ενός αντιδημοκρατικού και ολοκληρωτικού καθεστώτος».

Λοιπόν, ούτε εννοούσε τη συγγνώμη του ο Ταγιάνι, ούτε αναιρεί το γεγονός ότι ξέπλυνε με αυτό τον τρόπο το φασισμό. Αν δεν τα εννοούσε δεν θα τα έλεγε αυτά εξ αρχής!!! Την ίδια ώρα προσπαθούν να πείσουν τους λαούς ότι είναι αναγκαία η ύπαρξη της ΕΕ γιατί δήθεν προσέφερε πολλά και διασφάλισε την ειρήνη στο γεωγραφικό της χώρο. Ψέματα, όλα ψέματα και ψευδαισθήσεις.

Και αν δεν θέλετε να μιλήσουμε για την Γιουγκοσλαβία που κάποιες χώρες της ΕΕ την ισοπέδωσαν με τους φίλους τους του ΝΑΤΟ ή για τις άλλες χώρες που επίσης βομβαρδίσατε, ας μιλήσουμε για τη χειρότερη μορφή βίας που είναι η ΦΤΩΧΕΙΑ. Το ψωμί στο τραπέζι είναι ειρήνη. Δεν υπάρχει ψωμί στο τραπέζι για τον κάθε πολίτη της Ευρώπης, άρα δεν υπάρχει ΕΙΡΗΝΗ. Και τις ιδεολογικές σας προτιμήσεις τις ξέρουμε γιατί δεν είναι μόνο οι δηλώσεις Ταγιάνι… είναι και το γεγονός ότι πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες κυβερνούνται από φασιστικά στοιχεία, έχουν απαγορεύσει τα Κομμουνιστικά Κόμματα, εξισώνουν το σοσιαλισμό με το φασισμό και το διευθυντήριο των Βρυξελλών μας μιλά για δημοκρατία και για ελευθερία. Δεν πείθετε! Και ναι, ξεπλένετε το φασισμό!