Μια κενή από πολιτικές προτάσεις προεκλογική περίοδος

Δεν υπάρχει πλέον αμφισβήτηση για το πόσο διεφθαρμένη είναι η παρούσα κυβέρνηση. Διεφθαρμένοι είναι όμως και πολλοί άλλοι και η διαπλοκή παίρνει διαστάσεις.
Δεν πρέπει ο λαός να ανεχθεί άλλο την ατέρμονη σκανδαλολογία και την σκανδαλοθηρία ως εύκολη λύση εν την απουσία ολοκληρωμένων πολιτικών θέσεων και προτάσεων που θα αλλάξουν τη ζωή των απλών ανθρώπων.
Μπήκαμε στον Μάρτη και οι εκλογές είναι τον Μάη. Δεν βλέπουμε να κατατίθενται προτάσεις για τα φλέγοντα ζητήματα της οικονομίας των απλών ανθρώπων, των εργαζομένων, των νέων. Με επιδοματικές πολιτικές, η ΕΕ και οι εδώ ακόλουθοι της, επιχειρούν εδώ και κάποια χρόνια να συντηρήσουν όσο πιο πολύ γίνεται, τις κατά βάση αντιλαϊκές πολιτικές.
Αναμένουμε από όσους θεωρούν πως θα την βγάλουν καθαρή μέχρι τον Μάη, με τη σκανδαλολογία και τις Εκθέσεις του Γενικού Ελεγκτή να καταθέσουν ριζοσπαστικές προτάσεις για τη φτώχεια, τους χαμηλούς μισθούς, τις χαμηλές συντάξεις, την ανασφάλιστη εργασία, το Συνεργατισμό, τις εκποιήσεις, τη φορολογία του πλούτου, τις ευθύνες και τον έλεγχο των τραπεζών και άλλα φλέγοντα θέματα.
Θα αναμένουμε ακόμα λίγο και θα τους πούμε εμείς αν δυσκολεύονται.
Η ζωή του λαού, δεν είναι τρολλ…