Το κυπριακό φασισταριό είναι και θρασύδειλο

Έφτασε στο σημείο ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ να διαψεύδει τον Κασιδιάρη ότι ο ίδιος υπηρέτησε, όχι μόνο στην σχολή εθνικιστικών της Χρυσής Αυγής, αλλά ήταν και φρουρός του Μιχαλολιάκου, όταν φοιτούσε στην Ελλάδα το 2000.

Γιατί στα αλήθεια διαψεύδει τον «αδελφό» του Κασιδιάρη; Γιατί ντρέπεται να παραδεχτεί ότι ήταν στη φρουρά του πνευματικού του αρχηγού, ενώ προηγουμένως είχε απαλλαχθεί από τη στρατιωτική του θητεία στην Κύπρο για ιατρικούς λόγους που μπορεί να είναι υπαρκτοί, αλλά συγκρούονται με τα καθήκοντα του στην σχολή εθνικιστών της μητρικής του οργάνωσης;

Μήπως γιατί η Χρυσή Αυγή είναι από τη ναζιστική της φύση, εγκληματική;

Μήπως γιατί είναι οργάνωση που στοχοποιεί αντιφασίστες, συνδικαλιστές, κομμουνιστές, μετανάστες στην Ελλάδα, ενώ παρόμοια κρούσματα παρουσιάζονται εδώ και καιρό και στην Κύπρο; Οργάνωση που στελέχη της δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα.

Ας μην καμώνεται ο ηγέτης του φασιστικού ΕΛΑΜ ότι νοιάζεται για τους εργαζόμενους. Τέτοιους λαϊκισμούς η ιστορία κατέδειξε και για τον Χίτλερ.

Η ιδεολογία του είναι από τα γεννοφάσκια της για τους εκλεκτούς της αστικής δικτατορίας, της Άριας φυλής. Την ίδια φασιστική ιδεολογία έχουν με την Χρυσή Αυγή και αυτήν μεταλαμπαδεύουν στα «κάμπινγκ» τους στο Τρόοδος και αλλού.

Έξω μοιράζουν ψωμιά στους φτωχούς. Αλλά στα αλήθεια ποια ανατρεπτική πρόταση κατά του καπιταλιστικού συστήματος, κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά των μονοπωλίων, κατά των μεγαλοεργοδοτών έθεσαν ποτέ στη Βουλή, αφού κόπτονται τόσο πολύ για τον λαό; Καμία.

Αντίθετα, ελάχιστες είναι οι πολιτικές τους διαφοροποιήσεις. Για την ίδια ανάπτυξη κόπτονται, για αυτή του μεγάλου κεφαλαίου. Αυτήν που προκαλεί τη φτώχεια και την εκμετάλλευση.

Καμία ανοχή και συνενοχή στο φασισμό.